• Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Semester på en ny nivå.

Liten husbil för två.
Caddy California
Kombinera en rymlig personbil med de viktigaste campingfunktionerna och vips har du en bil som fungerar både till vardagen såväl som till fritidens spontana äventyr. 5-sitsiga Caddy California Maxi. Pris från 436 900 kr ink moms.
Mellanstor campingbil.
California Beach/Ocean
Mångsidiga och populära California finns i två olika versioner för att passa just eran budget och era behov av utrustningsnivå. Pris från 649 900 kr. ink. moms.
Med fullt utrustat badrum.
Grand California
Stor husbil med sovplats för två vuxna och två barn. Grand California erbjuder fantastisk komfort, elegant inredning med fullt utrustat badrum och perfekt belysning – så att du kan njuta av semestern var som helst på jorden. Pris från 874 900 kr ink moms.
Kontakta oss!
Vänligen kontakta din närmaste anläggning så återkommer någon till dig inom kort.
Anläggning:

Volkswagen Group Sverige AB samlar in dina personuppgifter för att kunna identifiera dig som kund och vi kommer i många fall behöva uppgifter om din bil för att kunna hantera reklamationer, klagomål och frågor. De ovan beskrivna behandlingarna är en förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla information om den produkt eller tjänst du köpt eller för att avhjälpa fel. Vår skyldighet att avhjälpa fel kan dels framgå av avtal, dels av lag inklusive konsumentskyddslagstiftning. Rättslig grund för behandlingen kan därför vara både fullgörande av avtal som rättslig skyldighet. Volkswagen Group Sverige AB kommer att dela med sig av dina personuppgifter till auktoriserade återförsäljare eller verkstad i de fall klagomålet rör dem. Ovanstående parter kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger parten rätt att behandla dina personuppgifter. Har du fått ett ärende registrerat av vår kundtjänst, kommer vi att spara dina uppgifter under hela handläggningstiden samt tre månader därefter. Vill du läsa mer om dina rättigheter och hur vi behandlarpersonuppgifter.