• Boka provkörning
 • Boka verkstadstid
 • Boka provkörning
 • Boka verkstadstid
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Din Bil Serviceavtal - det är smart att vara tråkig

– Inget för dig som gillar plötsliga kostnader.

 

 
Är din bil max 8 år (96 månader från första registreringsdatum) och rullat max 12000 mil? Då har du nu möjlighet att teckna ett mycket förmånligt serviceavtal från 299 kr/mån. Avtalet gäller i 36 månader eller 4500 mil, det som inträffar först.

 

 

Tidigare har det bara gått att teckna serviceavtal på bilar som är köpta nya eller begagnade hos oss som återförsäljare men nu erbjuder vi även dig som kund att teckna ett prisvärt avtal.

 

Din Bil Serviceavtal är det perfekta alternativet för dig som vill slippa en obehaglig överraskning när servicelampan börjar lysa.  

 

För en fast låg månadskostnad får du regelbunden service av din bil på en av våra auktoriserade serviceverkstäder. Våra specialutbildade mekaniker kan din bil utan och innan och använder alltid originaldelar, vätskor och tillsatser. Förutom ökad körglädje innebär det att bilen kommer att vara i originalskick den dagen du bestämmer dig att byta ut den. Därmed får den också ett högre andrahandsvärde.

 

Originaldelar

Vi ersätter alltid slitna eller skadade delar med Volkswagen Originaldelar och inget annat, dessutom har vi de rätta verktygen och specialkunskaperna, du är alltid säkrad för eventuella prisjusteringar på oljor och reservdelar som åtgår.

 

Teknisk uppdatering

Vi utför inte bara underhållsservice och reparationer utan tar också hand om garantireparationer och tekniska uppdateringar från fabrik av både mjukvara och hårdvara i din bil.

 

Mobilitetsgaranti

När du gjort din Volkswagen Originalservice med eventuella tilläggsarbeten, får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Det innebär att du aldrig blir stående med din Volkswagen. Skulle något hända får du hjälp på plats – när som helst på dygnet, var du än befinner dig i Europa.

 

Dokumenterad service

Vi sätter en ”stämpel” i den digitala serviceboken. Att låta en auktoriserad verkstad utföra servicen är värdefullt den dag du ska sälja bilen. Dessutom är regelbunden service en nödvändighet för att din Volkswagen ska bibehålla sina goda köregenskaper och sin långa livslängd.

 

Vad ingår i Din Bil Serviceavtal?

All service i enlighet med den serviceplan Volkswagen utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan, till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid reparationer så tillkommer kostnader för detta, men vi löser det vid ett och samma besök.

 

Kostnaden för serviceavtalet är 299 kr/mån i 36 månader för bilar med mindre än 150 hk.
För bilar med 150 hk eller mer är kostnaden 329 kr/månad.

 

Det är lättare att ha en rullande avbetalning, i stället för att betala större summor vid servicetillfället och du säkrar dessutom upp kostnaden för dina framtida servicebesök. Skulle du vilja ta del av kampanjen och de rabatter som serviceavtalet medför, men betala av hela avtalskostnaden direkt, så går det bra.

 

 • Bilen får max vara 8 år (96 månader) gammal när avtalet startas.
 • Mätarställningen får vara max 12 000 mil när avtalet startas.
 • Bindningstiden är 36 månader och du får köra upp till 4500 mil under avtalstiden.
 • Avtalet går att överlåta vid försäljning av bilen inom avtaIstiden (om fullbetalning).
 • Du har fri service under avtaIstiden varje gång din bil varnar för service.
 • Gäller privat och företagskunder (ej bilar i yrkestrafik).
 • Gäller ej direktimporterade bilar.
 • Serviceavtal gäller endast hos Din Bils verkstäder.
 • Vid avslut i förtid betalas kvarvarande månadskostnader av kund.
 • Den registrerade bilägaren måste signera avtalet.

 

 

Din Bil Serviceavtal Basservice

 • Bilar från 8 år till och med årsmodell 2004.
 • Serviceavtalet gäller i 24 månader och omfattar två stycken Volkswagen Basservice, 149 kr/mån.
 • Volkswagen Basservice utgår från ett omfattande 12-punkters serviceprogram som utöver olje- och filterbyte även omfattar genomgång av diverse funktioner och komponenter i din Volkswagen. I Basservice ingår även Vägassistansförsäkring under ett år. Vägassistans innebär att du får hjälp på plats om du får driftstopp, dygnet runt, 365 dagar om året.

 
 

 

Din Bil Serviceavtal kan tecknas via våra servicerådgivare i samband med ditt verkstadsbesök eller så kontaktar du någon av våra anläggningar för mer information.

Din Bil Serviceavtal, motoreffekt ≤ 149 hk
299 kr/mån
Din Bil Serviceavtal, motoreffekt ≥ 150 hk
329 kr/mån
Din Bil Serviceavtal Basservice, bil > 8 år
149 kr/mån
Fråga oss, så berättar vi merBoka service online
Prisexempel: Golf 1,0 TSI 110hk 2017: 299 kr/mån. Passat 2,0 TDI 190hk 2017: 329 kr/mån. Tiguan 2018 2,0 TDI 190 hk: 329 kr/mån. Bilen får max vara 8 år (96 mån) gammal, mätarställning max 12 000 mil. Bindningstid 36 månader eller 4500 mil.
<

1 / 1

>