• Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
PersonbilarTransportbilarErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningar / KontaktuppgifterKarriär och jobb

Nya Tiguan.

Är den ena dagen inte lik den andra? Innebär veckans alla dagar en mängd olika sysslor för bilen? Då finns nya Tiguan för dig. Den är rymlig, praktisk och tar sig bekvämt fram på skiftande underlag, både kortare sträckor i vardagen och på helgernas långfärder. Den hjälper dig att köra, den är ständigt uppkopplad och du kan ställa in den digitala förarmiljön precis som du vill att informationen ska visas. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan. Välkommen att provköra den. 

Privatleasing inklusive service och dragkrok.  

<

1 / 4

>
TSI 150 DSG från
299 900 kr
Privatleasing från
3 995 kr/månad.
VW Choice från
2 295 kr/månad.
Bränsleförbrukning vid blandad körning från
6,2–7,0 l/100 km.
CO2-utsläpp vid blandad körning från
159–164 gr/km.
Kontakta säljareBoka provkörning
Volkswagen Privatleasing - privatleasingkampanj med 15 000 kr i kontantinsats (särskild leasingavgift). Utan förhöjd första leasingavgift + 435 kr/månad. Avser 36 månader och 1000 mil per år. Volkswagen Choice är ett billån med garanterat restvärde. Du betalar 20% i kontantinsats och om bilens garanterade restvärde är högre kan du använda dessa pengar till din nästa Volkswagen.
<

1 / 3

>